Uw taxi vanuit 1

Er zijn verschillende manieren om naar 1 te reizen. U kunt kiezen voor eigen vervoer, openbaar vervoer of een luchthaventaxi. Het reizen met een taxi heeft als grote voordeel dat het erg comfortabel en snel is, u geen parkeerkosten hoeft te betalen en niet onnodig ver moet lopen met tassen en/of koffers. Helaas is het vaak behoorlijk duur om met de taxi te reizen. Hiervoor is echter een oplossing:

Uw Taxi in 1 is Taxi Airport Boeken. Als u tenminste graag wilt dat uw betrouwbaar, snel en zorgvuldig op de plaats van bestemming aankomt. Dat is namelijk waar wij voor staan. U profiteert niet alleen van onze service, maar ook van onze jarenlange ervaring. Wij zijn al sinds 1985 actief op het gebied van personenvervoer.

 

Taxi in 1 met 24uursservice

Onze Taxi in 1 is zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag voor u beschikbaar. Met onze uitstekend onderhouden taxi’s en professionele chauffeurs zorgen we ervoor dat u altijd op een comfortabele, veilige en betrouwbare manier van en naar uw gewenste bestemming wordt gebracht.

Van 1 van/naar Luchthaven, zonder problemen

Wij zorgen ervoor dat u optijd aankomt voor uw vlucht. Want dat is het laatste waar je je zorgen over wilt maken, als u zorgeloos op vakantie wilt gaan. Wij hebben daarom vanuit 1 altijd een taxi die klaar staat om u te brengen. Ook voor u retourvlucht hebben we een oplossing. Tijdens het invullen van uw reserveringsformulier voort u uw vluchtnummer in, zodat wij kunnen inzien of er vertraging of annulering is van uw vlucht.