Schiphol Luchthaven

Koninklijke Luchthaven Schiphol of Amsterdam Airport Schiphol

Schiphol is de grootste Nederlandse Luchthaven en één van de belangrijkste luchthavens van Europa. Met ruim 63.5 miljoen passagiers is Schiphol één van de drukste luchthaven van Europa.

Goedkoop taxi naar Schiphol in heel Nederland

Bent u op zoek naar kwalitatief taxibedrijf voor uw taxi om naar Schiphol te gaan. Taxi Airport Boeken is jarenlang het taxibedrijf voor u vervoer van/naar Schiphol. Onze vakbekwame chauffeurs die al jarenlang ervaring hebben in dit branche kunnen u veilig brengen naar de luchthaven. Gaat u voor een zakenreis of even heerlijk tussen uit op vakantie, laat u dan brengen door één van onze kwaliteit taxi’s.

Taxi Schiphol Airport Boeken voordelen

  • Bespaar op de hoge parkeerkosten op Schiphol
  • Geen gesjouw met de koffers
  • Wij houden rekening met het verkeer, zodat we optijd vertrekken
  • Gemakkelijk vooraf betalen
De reis begint al vanaf de voordeur als u in onze schipholtaxi stapt. U moet minimaal 2,5 uur voor op Schiphol zijn zo weet u zeker dat u vlucht niet mist en op tijd naar u bestemming zal gaan.

Met Taxi Airport Boeken naar Schiphol

  1. Als u geland bent op Schiphol, voordat u de koffers van de bagageband ophaalt, belt u onze taxicentrale op +31(0) 23 844 77 77.
  2. Wanneer u gebeld heeft zal de taxi bij vertrekhal 3 (boven) buitenste baan staan
  3. De chauffeur die u komt ophalen neemt dan contact met u op, en vertelt u de kleur en kenteken van de taxi (wel graag uw telefoon in de gaten houden).

Prijzen

van/naar luchthaven

Places Price
Amsterdam € 35,-
Alkmaar € 65,-
Almere € 60,-
Amersfoort € 75,-
Beverwijk € 40,-
Den Haag € 55,-
Haarlem € 30,-
Leiden € 40,-
Rotterdam € 80,-
Utrecht € 55,-
Schiphol prices