Whatsapp Taxi

Een taxi bestellen met WhatsApp

Heeft u een taxirit in de planning staan of heeft u nu meteen een taxi van of naar een luchthaven nodig? Bel dan Taxi Airport Boeken of bestel uw taxirit eenvoudig en snel via WhatsApp. Wij zijn 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereikbaar en hebben voldoende taxi’s rondrijden om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk één van onze taxi’s kunt verwachten.


Zowel Schiphol als andere luchthavens

Taxi Airport Boeken is vooral actief in en rondom luchthavens, maar dat wil niet zeggen dat we niet bereid zijn om verder te rijden. Uiteraard kunt u ons inschakelen voor een taxirit naar de Luchthaven Schiphol. Wanneer wij uw vlucht en vluchtnummer weten dan kunnen wij u ophalen op het meest ideale tijdstip en wij kunnen u ook ophalen op de luchthaven. Ook in de omgeving is het geen probleem voor ons om u op te halen.

Bestel uw taxi nu meteen op WhatsApp

Wacht niet langer en bestel uw taxi eenvoudig en snel via WhatsApp. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk zal worden opgehaald en dat u veilig, snel en comfortabel naar uw bestemming gebracht wordt. U kunt erop rekenen dat onze chauffeur netjes voor de dag zal komen en dat uw taxirit zo comfortabel als mogelijk zal worden verzorgd. Wanneer u via WhatsApp de taxi heeft besteld dan laten wij via de App meteen weten hoe laat u ons kunt verwachten.

Prijzen

van/naar luchthaven

Places Price
Amsterdam € 35,-
Alkmaar € 65,-
Almere € 60,-
Amersfoort € 75,-
Beverwijk € 40,-
Den Haag € 55,-
Haarlem € 30,-
Leiden € 40,-
Rotterdam € 80,-
Utrecht € 55,-
Schiphol prices